Hírek

Elhunyt Olasz Gyula

Elhunyt Olasz Gyula

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy OLASZ GYULA életének 50. évében, 2024. március 11-én elhunyt.

Elhunyt Dr. Fayl Ivor

Elhunyt Dr. Fayl Ivor

Szomorú szívvel tudatjuk, hogy 2021. augusztus 28-án, életének 88. évében elhunyt Dr. Fayl Ivor, a NOVOFER Zrt. korábbi gazdasági igazgatója.

Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztés

Európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztés

A projekt során korszerű, digitális alapokon működő rádiófrekvenciás szolgálatásokat biztosító berendezések gyakorlati felhasználásához, illetve az analóg-digitális átmenet megtervezésének és lebonyolításának támogatására beszerzésre és kialakításra kerül egy trönkölt üzemre is alkalmas …

NOVOFER Zrt. – 5GK csatlakozás

NOVOFER Zrt. – 5GK csatlakozás

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az 5GK Elnöksége a mai napon, elnökségi szavazás alkalmával többséggel elfogadta a Novofer Távközlési Innovációs Zrt. tagsági kérelmét a Magyarországi 5G Koalícióba.

Rádióinterjú Jamrik Péterrel, a Novofer Zrt. elnökével

Rádióinterjú Jamrik Péterrel, a Novofer Zrt. elnökével

"Harminc éve megkerülhetetlen a cége a hazai és a nemzetközi távközlési piacon – Jamrik Péter pár lépéssel mindig az aktuális fejlesztések előtt jár, amihez szerinte csak kíváncsiság kell." Az Este – A házigazda: Bendzsel Miklós, a Magyar Mérnökakadémia elnöke, a...

Balatoni rádióhasználat

Balatoni rádióhasználat

MVSZ TÁJÉKOZTATÁS A VHF RÁDIÓK VERSENYEK ALATTI HASZNÁLATÁRÓLA. Magyar Vitorlás Szövetség (MVSZ) mint a kiemelt versenyek szervezője/rendezője engedélyezi és egyben kezdeményezi a VHF rádiók verseny alatti használatát az alábbi hajózási csatornákon:

A HTE elismerés

A HTE elismerés

A Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület elismerését fejezi ki az infokommunikáció területén a veszélyhelyzetben tanúsított helytállásért.

Elhunyt Bély András

Elhunyt Bély András

Életének 76. évében elhunyt BÉLY ANDRÁS, a HTE Energiaipari Távközlési Szakosztályának volt elnöke, kétszeres Puskás Tivadar díjas, az MVM Rt. Országos Villamos Távközlési Szolgálat korábbi vezetője. Bély András a NOVOFER Zrt jogelődjének megalakulásától figyelemmel kísérte a cég tevékenységét, munkájában közvetett módon részt vett. A NOVOFER részvénytársasággá alakulásával egyidőben részvényesként üdvözölhettük és ezt a kapcsolatot haláláig fenntartotta.