Irányár: Érdeklődjön a vevőszolgálatnál!

 

Könnyű kialakítás és kiváló ár/érték arány.

A Hytera PD565-öse kompakt kialakításával, számos funckióival és költséghatékonyságával egy meggyőző készülék. A PD5-ös széria támogatja az analóg és digitális rádiózást is, így a megfelelő belépő szintű professzionális készülék a mindennapokra.

Könnyen használható, kompakt és könnyű

A PD5-ös széria kézi rádiói különösen ergonómikusak és könnyen kezelhetőek. Mindössze 280g-os tömegével a PD565-ös rádió kiemelkedő mobilitással bír.

Költséghatékonyság páratlan hangminőséggel párosítva

Keskeny sávú kodek és a hibajavításra használatos digitális technológiák együttes alkalmazása a PD565-nek kiváló hangminőséget biztosít még zajos környezetben és a rádiós lefedettség határvidékén is.

Hosszú akkumulátor idő

A csomagban szállított 1500mAh-s akkumulátor legalább 16 órás üzemet biztosít, míg az opcionálisan vásárolható 2000mAh-s akkumulátorral ez akár 20 óra is lehet.

Analóg és digitális rádiózást egyaránt támogat

A PD565 készüléket az „ETSI Digital Mobile Radio (DMR)” szabványnak megfelelően fejlesztették, a rádió egyaránt támogatja a hagyományos DMR szerinti működést és az analóg üzemmódot is, így ideális választás digitális rendszerre való átállás esetén.

Pszeudó-trönk

Szabadalmaztatott pszeudó-trönk megoldásával dinamikusan képes kihasználni a frekvencia időréseit. Hagyományos DMR üzembenmódban képesen mindkét időrést hasznosítani DMO és RMO módban egyaránt.

További funkciók

  • Egy gombnyomásos funkciók, mely lehetővé teszi egy előre programozott üzenet elküldését, hanghívást és különböző kiegészítő funkciókat.
  • Támogatja a különböző kiterjesztett analóg jel módot, beleértve a HDC1200-at, „2-tone”-t és „5-tone”-t egy meglévő rendszerhez való könnyebb illesztés végett.
  • Alap 40bit-es Hytera titkosítás
  • „Scramble” funkció analóg módban
  • „Leasing” funkció
  • Egyéni hívás csoport hívás, mindenki hívása, adatok küldése
  • Prioritás alapján megszakítás és távoli monitorozás funkció (opcionális)


Letölthető prospektus