Irányár: Érdeklődjön a vevőszolgálatnál!

Megfizethető RFID olvasóval rendelkező rádió. A PD415 egy hagyományos kézi rádió integrált RFID olvasóval. A Hytera járőr rendszer részeként a készülék ideális olyan biztonsági személyzet számára, akik összetett épületeket őriznek. Különösen tartós újratölthető akkumulátorával figyelemre méltó 16 órás üzemidőt biztosít digitális módban.

Integrált RFID olvasó

Az integrált RFID olvasó segítségével a PD415-ös egyszerűen kiolvassa az RFID címkéből az információt és autmatikusan továbbítja is, a rádió így támogatja a Hytera járőr rendszert.

Járőr rendszer a PD415-tel

A Hytera járőr rendszer a járőr információk menedzselésére szolgáló rendszer. Ezen megoldás támogatja a biztonsági személyzet pozícióinak élő térképes megjelenítését. Ez a járőr rendszer ideális nagy áruházak, ipari létesítmények, raktárak és szállodák őrzésére.

Nagyszerű hangminőség

Beágyazott digitális technológiának köszönhetően a PD415-ös kiváló hangminőséget nyújt zajos környezetben és rádiós lefedettség külső peremén is.

Frekvenciatartomány jobb kihasználása

TDMA-nak köszönhetően a PD415-ös lehetővé teszi, hogy a hagyományos analóg rádiókhoz képest dupla annyi csatorna álljon rendelkezésre, így növelhetjük a szűkös erőforrásokat.

Kevert analóg és digitális csatorna

Ez a funkció biztosítja, hogy a PD415-ös érzékeli az analóg és digitális jeleket, valamint automatikusan választja a releváns módot.

Robosztus

A PD415-ös kézi rádió rendelkezik por és víz elleni védelem IP54-nek megfelelően és megfelel az USA katonai MIL-STD-810 C/D/E/F/G szabványainak.

Hosszú akkumulátor idő

Még tartós használat mellett is megbízható a készülék, akkumulátorának köszönhetően akár 16 órás üzemre is képes digitális módban.

További funkciók

  • Különböző működési módok: analóg, DMR Tier II, vagy kevert
  • Digitális, vagy analóg csatornák szkennelése
  • Előre programozott szöveges üzenetek
  • A „TDMA direct mode” két párhuzamos hívást is lehetővé tesz még átjátszó nélkül is
  • VOX
  • Kicsi, vékony, könnyű: 112 x 54 x 28 mm és csak 270 g
  • Egyéni hívás csoport hívás és mindenki hívása


Letölthető prospektus