VHF hajózási csatornák
Maximum 5W kimenő teljesítmény
ATIS kód küldése
Vízbe esve nem merül el, úszik a vízen
AquaQuake vízeltávolító funkció
Vízbe esve fényjelzést ad
USB töltő (micro-B USB)
11 órás működési idő a beépített 1500mAh Li-ion akkumulátorral
IPX7 szabvány szerinti vízálló kivitel
Az Icom IC-M25EURO rendkívül könnyű kivitel, mindössze 220g. A 30,5mm széles rádiót egyszerűen jó kézbe venni. A nagyméretű LCD kijelző és a kerekített nyomógombok egyszerű használatot biztosítanak. Az IC-M25 rádiónak 30%-kal nagyobb kijelző mérete van mint az előd IC-M23 rádiónak
A rádióba épített 1500mAh-ás Li-ion akkumulátorral és töltővel a készülék akár 11 órás működést is lehetővé tesz tipikus használat mellett. (Tx: 5%; Rx:5%; Stand by:90%)
A tartozék Li-ion akkumulátor használata esetén a rádió nem süllyed el a vízben, hanem lebeg a víz tetején. Így egy esetleges véletlen baleset után nem kell a tenger fenekén keresnünk a rádiót.
Amennyiben a készülék vízbe esik, úgy fényjelzést ad még akkor is, ha esetleg a rádió egyébként kikapcsolt állapotban volt. Így akár éjszakai véletlen baleset esetén is könnyedén megtaláljuk az úszó, villogó rádiót a sötét vízban.
Az AquaQuake funkció lehetővé teszi a hangszóróba jutott víz eltávolítás úgy, hogy a készülék nagy hangerejű vibráló hangot gerjeszt.
A tartozék AC töltő adapter 3 óra alatt tölti fel teljes mértékben a rádiót micro-B USB csatlakozó felületen. Az USB töltő felületnek köszönhetően akár más gyártók vagy telefonok, tabletek, stb. USB töltője is használható a készülék töltéséhez.
Opcionális vízálló HM-213 kézi mikrofon
550mW audio kimenet a készülék saját hangszóróján, amely garantálja a tiszta és érthető kommunikációt zajos körülmények között is.
A kezelő felület az előlapon 8, a rádió oldalán pedig egy adásindító és egy bakapcsoló gombból áll.
Közvetlen “kedvenc” csatorna elérés a “FAV” gomb megnyomásával.
Kétszeres és háromszoros csatorna figyelés.
4 lépcsős akkumulátor töltöttség kijelző.
Programozható csatornák.
Automatikus csatorna figyelés funkció.
Közvetlen hozzáférés a 16-os csatornához.
Megfelel az IPX7 szabvány szerinti vízállóságnak. (1 méter mélység 30 percen át)