Vezérlő berendezések, átjátszók

A NOVOFER által forgalmazott átjátszó vezérlő elektronikák:

NF-310

Kis méretű, egyszerű és alacsony árfekvésű elektronika, amely két URH rádiót átjátszóvá kapcsol össze. A legtöbb rádiótípushoz alkalmazható. Lehetővé teszi a hangfrekvenciás jelszintek, és az átjátszó vivőkitartás beállítását.

Mérete:100x80x40mm.

NF-312

Az NF-310 továbbfejlesztett változata. Közepes árfekvésű készülék, amely az NF-310 tudásán felül alkalmas link rádió csatlakoztatására is, amely állhat egy (szimplex) vagy két (duplex) rádiókészülékből. Konfigurálástól függően linkfordító is kialakítható a segítségével. Ekkor nem egy átjátszó és egy link, hanem két linkirány csatlakoztatható hozzá, amelyek mindegyike állhat egy (szimplex) vagy két (duplex) rádiókészülékből.

A készülék alkalmas ezen kívül előre konfigurált SEL5 formátumú táviratok küldésére is az átjátszónál fellépő áramszünet vagy behatolás esetén, melyet a probléma fennállásának ideje alatt beállított időközönként megismétel.

Mérete:200x100x60mm

BGY-9000 (RS-9000, RP-9000)

Nagy-tudású vezérlő elektronika. Az NF-312 funkcióin felül legfőbb tulajdonsága, hogy telefonvonalak kapcsolhatóak hozzá, így az URH rádiókat alkalmassá teszi a telefonhálózathoz való automatikus kapcsolódásra. Lehetővé teszi a rádiók közvetlen hívását telefon felől. Számos funkciója táv-vezérelhető DTMF vagy SEL5 kódrendszerben. Igény esetén a két kódrendszer között konvertálni is tud. Sokféle opcionális bővítőkártya installálható hozzá, így sokféle egyedi igénynek megfelelő konfiguráció kialakítható. (Egyedi azonosítók, egyedi jogosítások, titkosítók, vezérlő kimenetek stb.)

Mérete:205x235x75

Más forgalmazók készülékei:

Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás és a tévedés jogát fenntartjuk. Kérjük, aktuális árainkról tájékozódjon vevőszolgálatunknál.

 

Motorola MotoTRBO SLR5500 UHF analóg/digitális URH átjátszó


Ár: 990.000,- Ft+ÁFA

További részletek...