Irányár: 39.900,- Ft+ÁFA

• 128 csatorna (4 zóna x 32 csatorna)
• Frekvencia tartomány: PMR446 (446.0 – 446.2 MHz)
• Csatorna lépésköz: analóg – 12.5 kHz, digitális – 6.25 kHz
• Hívókódok: analóg – 219 (CTCSS 38, DCS 181), digitális – 64
• Akár 20 óra működési idő az alaptartozék PMNN4434 2100mAh Li-Ion    akkumulátorral, tipikus használat mellett (Tx: 5%; Rx: 5%; Stand by: 90%)
• Hatótávolsága elérheti a 9 km-t (domborzati és időjárási viszonyoktól függően)
• MIL-STD 810 C, D, E, F és G minősítés
• IP besorolás: IP55

További tulajdonságok:

• VOX üzemmód (3 érzékenységi fokozatban állítható hangvezérelt adásindítás)
• Privát és csoporthívás
• 2 programozható oldalsó gomb
• USB programozó interfész CPS szoftverhez
• Korszerű digitális hívás üzemmód
• Készülékek figyelése és kezelése távvezérléssel
• Alfanumerikus billentyűzet szöveges üzenetekhez
• Hangfelvétel készítése és visszajátszása
• Analóg üzemmódban vegyes flották használata
• Jól látható LCD kijelző
• Erőteljes, tiszta hangzás az 1,5 Wattos hangszórónak köszönhetően
• Méret: 116 x 57 x 38 mm
• Tömeg: 262 g

AZ XT600d SOROZAT

Az XT600d sorozat ideális az olyan szervezetek számára, ahol megértik, hogy az azonnali kommunikáció versenyelőny. A vállalkozásokkal együtt száguldó XT600d készülékek segítségével csapata könnyedén kapcsolatban maradhat és hatékonyan működhet.

Az új kommunikációs technológia vívmánya a digitális hívás. Akár egyes személyeket, csoportokat vagy az egész vállalatot egyszerre kívánja hívni, pontosan azokat éri el, akiket szeretne.

Mivel az emberek gyakran nagy területen vannak, számít az irányítás is. Az XT600d sorozattal távvezérléssel felügyelheti a készülékeket, figyelmeztetéseket küldhet, és letilthatja az esetleg elveszett készülékek használatát.

Megértjük, hogy a mai vállalatoknak egy kommunikációs csatorna kevés. A teljes billentyűzettel emberei szöveges üzeneteket küldhetnek, biztosítva a projekt információk pontos továbbítását.

Az XT600d sorozat készülékeivel rögzíthet és visszajátszhat oktatási célra vagy későbbi ellenőrzés miatt beszélgetéseket. Élvezze a problémamentes kommunikációt kristálytiszta hanggal! A digitális XT600d készülékeket meglévő analóg flottájába is beillesztheti, amivel saját elképzelései szerint újíthatja meg azt.

Célzott beszélgetések

Alkalmazottai lehetnek éppen a raktárban, gyártóműhelyben vagy irodában, mindig a megfelelő személyeket vagy csoportokat érheti el.

Tároljon akár 512 kapcsolatot, és hívjon egy-egy személyt a listából, vagy a gyorsabb eléréshez programozzon be hozzá gyorshívó gombot. Akár 16 csoportot vagy osztályt hívhat egyszerre. Ha pedig sürgős eset van, hívja azonnal a megfelelő embereket egyszerre.

Alkalmazottak készülékeinek figyelése és kezelése

A távol lévő alkalmazotti készülékek figyelése kritikus fontosságú embereinek biztonsága és hatékonysága érdekében.

Az XT600d sorozat biztosítja önnek az eszközöket ahhoz, hogy távolról is irányítson. Például a telepvezető bekapcsolhatja egy darukezelő készülékének mikrofonját és adóját, aki nem válaszol a hívásokra. Így ellenőrizhető, hogy a kezelő jól van-e, és csak nagyon elfoglalt, esetleg azonnali segítséget kell küldeni.

Amennyiben a rádiót nem találják akkor kikapcsolhatja, így megelőzheti, hogy rossz kezekbe kerüljön. Ha a készüléket később megtalálják, ismét bekapcsolhatja és máris készen áll a további használatra.

Együttműködés másokkal

A szervezeteknek tudniuk kell pontosan mire is van szükségük.

Az emberek egy részénél meg szeretné tartani az analóg PMR446 rádiókat? Az XT600d sorozat készülékeit analóg üzemmódban más PMR446 készülékekkel együtt használhatja, így nem kell az egész készülék flottát egyszerre kicserélnie.

Beszélgetések rögzítése

Egy rögzített beszélgetés hasznos lehet oktatási célra vagy későbbi ellenőrzés miatt.

A Motorola XT660d sorozat ezért rendelkezik hangfelvételi és visszajátszási funkciókkal. Rögzítse az ügyfél adatait egy baleset során, hogy a vállalat a későbbiekben védve legyen. Vegye fel a kiskereskedelmi üzletmenetet, és játssza vissza, hogy javítsák a kiszolgálást. Ha bármikor hangfelvételt kell készítenie, a készülék kéznél van.

Erős és tiszta hang

A zajos környezet nem lehet a rossz kommunikáció oka.

Az XT600d sorozat 1,5 wattos kimenő teljesítménye biztosítja, hogy a beszélgetéseket tisztán és érthetően hallja, akár nagy távolságban is.

Szükségtelenné teszi az információ ismételgetését, és szabadon tartja a csatornát más üzenetek számára. Nyugodtan átmehet a raktárba, vagy az irodaépületbe a hangminőség romlása nélkül.

Szöveggel egyszerűbb

Akár megbeszélésen van, akár ügyfelet szolgál ki, van úgy, hogy nem tud beszélni.

Más esetekben a részletes adatokat, például érkezési időket, cikkszámokat félreértés kockázata nélkül kell továbbítani. Ezért van az XT600d sorozat készülékein teljes billentyűzet a szöveges üzenetek küldéséhez.

A legfeljebb 128 karakteres üzenetekkel elegendő tere van, hogy elmondhassa érveit. Gyorsan kell válaszolnia? Válasszon akár 50 előre beprogramozható üzenet közül, például „Most nem tudok beszélni” vagy „Vettem az üzenetet”.

Információk egy szempillantásra

Az LCD kijelző szélsőséges fényviszonyok mellett is jól olvasható.

Láthatja a bejövő szöveges üzeneteket, híváslistát, a hívók azonosítóit, az akku állapotát, és a jel erősségét, így mindig kézben tarthatja a dolgokat.