Irányár: 53.900,- Ft+ÁFA

HYTERA TC-620 ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS, KITŰNŐ HANGMINŐSÉG

A TC-620 készüléket kifejezetten létesítmény menedzserek, szállodaiparban és egyéb szolgáltatási szektorban dolgozó felhasználóknak tervezték. Változatos funkciókat és kiemelkedő hangminőséget kínál, felhasználóbarát, kedvező ár-érték arányú termék.

Programozható teljesítmény: A felhasználó maga állíthatja be a megfelelő teljesítményt figyelembe véve a távolságot, megnövelve ezzel az üzemidőt.

Formatervezett külső: A TC-620 készülék formatervezése szakít a hagyományos fekete külsővel, szürke-fém kombinációja egyedi megjelenést biztosít

Programozható csatorna raszter: 12,5kHz/25kHz Ez a funkció rugalmasságot biztosít a felhasználói igényeknek és a frekvenciagazdálkodásnak megfelelően

2000 mAh Lítium-Ion akkumulátor: A 2000mAh akkumulátor akár 14 órás működést is garantál egy 5-5-90 feltöltési ciklussal. Egyetlen gombnyomással aktiválható a 3-színű LED kijelzés, amely az akkumulátor színt mindenkori állapotát mutatja.

Továbbfejlesztett hangminőség: A nagyméretű hangszórónak és a továbbfejlesztett technológiának köszönhetően zajos környezetben is kiváló hangminőséget garantált. Megnövelt hangszóró védelemnek köszönhetően a TC-620 speciálisan védett hangszórója ellenáll a külső behatásoknak, pl. kemény, hegyes tárgyak, cseppenő víz.

Funkciók:
Monitorozás
CTCSS/CDCSS zajszűrés
VOX (hangvezérelt adásindítás)
Energiatakarékos üzemmód
Alacsony akkumulátor szint figyelmeztetés
Foglalt csatorna zárolása
Adásidő korlát
PC-ről programozható
Klónozás
Választható zajzár szint


Letölthető prospektus