Irányár: 92.500,- Ft+ÁFA

 

PD505LF – DMR TIER I
Klasszikus kivitelű, engedély nélkül használható DMR rádió.

A PD505LF a nyílt DMR szabványon alapján készült digitális PMR446 rádió, mely klasszikus Hytera rádiók formájára készült és a világon az első DMR Tier I-es rádiók között látta meg a napvilágot.

Analóg és digitális rádiózást egyaránt támogat: A PD505LF készüléket az ETSI Digital Mobile Radio (DMR) szabványnak megfelelően fejlesztették, a rádió egyaránt támogatja az engedély nélküli, DMR Tier I szerinti működést és az analóg üzemmódot.

Ergonómikus kivitel: A PD505LF kézi rádió könnyen használható, megbízható eszköz, amely elengedhetetlen társ kritikus helyzetekben.

Egyedi kezelőgombok: A két forgatható gombot antenna választja el, így a kivitelnek köszönhetően a kezelői hibák elkerülhetőek.

Megbízhatóság: A PD505LF megfelel a nyílt DMR ETSI (ETSI TS 102 361-1-, -2, -3) és MIL810-C / D / E / F / G szabvány követelményeinek, továbbá IP54-es védelmi fokozattal rendelkezik. Így még szélsőséges körülmények között is megfelelő funkcionalitást tud biztosítani.

Funkciók:
Por és víz elleni védelem IP54-nek megfelelően
Ütés és rázkódás elleni védelem MIL-STD-810 C/D/E/F/G-nek megfelelően
Hívási lehetőségek: egyéni, csoport hívás és az összes digitális csatornán való adás
Analóg rádiózás: 5-tone, 2-tone, HDC1200, CTCSS, CDCSS analóg csatornákhoz
Squelch analóg módban
Scan funkció analóg, illetve digitális csatornákhoz: A rádió az előre beprogramozott csatornákon szkennel. Ha valamely csatornán hívást érzékel, addig marad rajta, míg az véget nem ér.
Bár a PD505LF nem rendelkezik kijelzővel, mégis támogatja a szöveges üzenetküldést: akár 25 előre beállított üzenet is elmenthető. Kettő a programozható gombok segítségével küldhető, azok megnyomásával, vagy tartásával.
A programozható gombokhoz két funkció rendelhető. Ezen funkciók a gombok lenyomásával, vagy lenyomásával és tartásával aktiválhatók.
Státusz LED: Mutatja például ha a rádió hívást indít, fogad, szkennel, vagy az akkumulátor lemerült. Ezen funkciók engedélyezhetőek, vagy letilthatóak a készülék programozása során.
Alap 40 bites titkosítás
VOX
TDMA direkt mód DMR-hez: két független beszélgetésre is lehetőség van párhuzamosan egy frekvencián.
Különböző kiegészítőkkel (pl. kézibeszélő, vagy 6-os töltőállomás)

A csomag tartalma:
PD505LF kézi rádió
Lítium-ion akkumulátor (1500 mAh)
Töltőtalp
EU csatlakozós adapter
Antenna
Csuklópánt és övcsipesz
Használati útmutató