Irányár: 78.500,- Ft+ÁFA

 

HYTERA PD405 – DMR KÉZI RÁDIÓ
Megfizethető, belépő szintű, kétirányú DMR rádió. A PD405 rádióval kedvező áron kapunk egy hagyományos DMR kézi rádiót. Különösen tartós újratölthető akkumulátorával figyelemre méltó 16 órás üzemidőt biztosít digitális módban. Emellett támogatja a kevert csatornás működést, egy azon csatornán képes érzékelni az analóg és a digitális jelet és autómatikusan a megfelelő üzemmódra váltani.

Nagyszerű hangminőség: Beágyazott digitális technológiának köszönhetően a PD405-ös kiváló hangminőséget nyújt zajos környezetben és rádiós lefedettség külső peremén is.

Frekvenciatartomány jobb kihasználása: TDMA-nak köszönhetően a PD405-ös lehetővé teszi, hogy a hagyományos analóg rádiókhoz képest dupla annyi csatorna álljon rendelkezésre, így növelhetjük a szűkös erőforrásokat.

Kevert analóg és digitális csatorna: Ez a funkció biztosítja, hogy a PD405-ös érzékeli az analóg és digitális jeleket, valamint automatikusan választja a releváns módot.

Robosztus: A PD405-ös kézi rádió rendelkezik por és víz elleni védelem IP54-nek megfelelően és megfelel az USA katonai MIL-STD-810 C/D/E/F/G szabványainak.

Hosszú akkumulátor idő: Még tartós használat mellett is megbízható a készülék, akkumulátorának köszönhetően akár 16 órás üzemre is képes digitális módban.

Funkciók:
Különböző működési módok: analóg, DMR Tier II, vagy kevert
Digitális, vagy analóg csatornák szkennelése
Előre programozott szöveges üzenetek
A “TDMA direct mode” két párhuzamos hívást is lehetővé tesz még átjátszó nélkül is
VOX
Kicsi, vékony, könnyű: 112 x 54 x 28 mm és csak 270 g
Egyéni hívás csoport hívás és mindenki hívása

A csomag tartalma:
PD405 kézi rádió
Csuklópánt és övcsipesz
Töltő és adapter
Lithium-ion akkumulátor 1500 mAh
Antenna
Használati utasítás