DP2600 digitális BALATRÖNK-2 készülék használati utasítás 2019.04.15.>>>
DP3400 digitális BALATRÖNK-2 készülék használati utasítás 2019.04.15.>>>

A „BALATRÖNK-2” és a „BISR”, valamint BIR szolgáltatások használatának feltételei,
a 2019. évi kondíciók letöltés >>

További információk a Balatrönk-2 rendszerről >>

a Balatrönk analóg rádiórendszert használó, a rendszer használatára szerződés alapján vásárolt, juttatott, vagy bérelt terminállal rendelkező felhasználók részére

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2017-ben megkezdődött fejlesztés 2. szakasza rövidesen lezárul. A Balatrönk-2 digitális közösségi rádiórendszer üzemszerű működtetését 2019. áprilisában megkezdjük. Erről a folyamatról, a fejlesztés céljáról és a több mint húsz esztendeje működő Balatrönk analóg rádiórendszer kivezetésének szakaszairól a rendszer használatára szerződéssel feljogosított felhasználókat az elmúlt két évben több fórumon tájékoztattuk.

A Balatrönk-2 digitális közösségi rádiórendszer felépítéséről, szolgáltatásairól, lefedettségéről, a rendszerhez történő hozzáférés lehetőségeiről, a terminálok biztosításának módjairól, a különböző tarifákról, a rendszerre engedélyezett terminálok használatáról rövidesen részletes információkat tartalmazó összeállítást küldünk, illetve teszünk ki honlapjainkra.

A Balatrönk analóg rádiórendszer kivezetésének következő szakasza 2019 április végén várható. Ennek során a régi bázisállomásokat leszereljük, a bérelt terminálokat begyűjtjük. A rendszer használatára vonatkozó hatósági engedélyt visszaadjuk, így a terminálok a továbbiakban nem használhatók. Az egyes felhasználóink tulajdonában lévő terminálok esetén a szükséges programozási beavatkozásokat ingyenesen elvégezzük, kérésükre az üzemképtelenségről szóló igazolást kiadjuk, igény esetén a műszaki hulladék kezelését elvégezzük.

A flottamegállapodással rendelkező, valamint a korábban már a Balatrönk-2 digitális rendszerhez terminált vásárló szervezetek/felhasználók számára a Balatrönk-2 digitális rendszerre történő csatlakozást, a számukra juttatott terminálok programozását/átprogramozását, a használathoz szükséges szolgáltatási megállapodások előkészítését, a Balatrönk analóg rendszer leállításáig elvégezzük annak érdekében, hogy partnereink szolgáltatás nélkül ne maradjanak.

Kérjük az érintett felhasználókat, hogy a szükséges tennivalók érdekében mielőbb vegyék fel a kapcsolatot a velük korábban a Balatrönk analóg rendszerre szerződést kötő üzemeltető/szolgáltató/bérbeadó szervezettel.

További információk a www.rsoe.hu és a www.novofer.hu oldalakon, vagy az alábbi címen
érhetők el.

Budapest, 2019. március 14.

NOVOFER Távközlési Innovációs Zrt.
1112 Budapest, Hegyalja út 86.
Telefon: 06-1-319-8913
info@novofer.hu

Rádiós Segélyhívó és Infokom. Orsz. Egyesület
1089 Budapest, Elnök u. 1
Telefon: 06-1-303-0168
info@rsoe.hu